Gratis Google Home mini!

Gratis Google Home mini!

Google Home mini: wat is het, wanneer komt de smart speaker naar Nederland en wat kun je er allemaal mee? Drie belangrijke en veel gestelde vragen, waar we je graag antwoord op geven. We leggen je uit wat je kunt met de Google Home mini in Nederland en presenteren je reviews. We helpen je graag hoe jij jouw leven een stuk makkelijker maakt met deze slimme speaker. Krijg alle informatie die je wilt in een mum van tijd, word stukken productiever en geniet nog meer van entertainment. Neem de controle over jouw huis waarmee je klaar bent voor de toekomst.

NU GRATIS GOOGLE HOME MINI BIJ EEN BESTELLING OP DEKBED-DISCOUNTER.NL

https://www.dekbed-discounter.nl/acties/google-home-mini/

Wat is een Google Home mini?

Wat is Google Home mini? Het is een slimme speaker waartegen je kan spreken. Stel letterlijk elke vraag die je hebt, geef opdrachten of bedien er elektronica mee in je huis. Het is een slimme speaker voor thuis, met daarin de slimme Google Assistent. Begin met ‘Oké Google’ of houd de startknop ingedrukt. Stel je vragen, geef je opdrachten of bedien bijvoorbeeld je televisie en audio-installatie.

De voordelen van de Google Home mini:

 • Vind informatie razend snel
  Vraag naar leuke feiten, instructies, betekenissen en vertalingen.
 • Bedien jouw favoriete muziek via Spotify
  Luister naar muziek, nieuws, podcasts, radio en meer.
 • Helpt je productiever worden
  Zonder je telefoon te pakken eenvoudig handelingen uitvoeren!
 • Next-level entertainment
  Zet je TV aan zonder afstandsbediening of speel je favoriete muziek direct af.
 • Neem de controle over slimme apparaten
  Bedien lichten, de thermostaat en of de TV.
 • Voor de fun
  Speel spelletjes of vraag eens om dierengeluiden te maken.

Ontdek de voordelen van Google Home Mini. Een smart speaker waarmee je iedere dag weer nieuwe functies en handige toepassingen ontdekt.

Gratis Google Home Mini? Nu bij Dekbed-Discounter!

Wanneer komt de Google Home mini naar Nederland?

Benieuwd naar de Google Home mini Nederland release? Je kunt de smart speaker vanaf 24 oktober kopen in Nederland. Google doet dan de release van de Google Home mini in de Nederlandse taal, waardoor je bovendien gewoon in het Nederlands vragen kunt stellen en opdrachten kunt geven.

Je kunt vanaf de release jouw Google Home mini kopen in Nederland. Gewoon in onze eigen taal, om de speaker makkelijk in te stellen en gewoon in het Nederlands te gebruiken. De Google Assistent spreekt vanaf dat moment Nederlands, waardoor je daar ook op andere devices makkelijker gebruik van kunt maken.

Pre-order jouw Google Home mini nu bij Bol.com!

Koop bij bol.com

Google Home mini kopen

Wat kan je allemaal met een gratis Google Home mini?

De mogelijkheden van Google Home mini zijn eindeloos. Vraag de speaker naar het aantal inwoners van in een bepaald land of vraag waar de bakker om de hoek precies zit. Vraag naar de lekkerste Italiaanse recepten, vraag wat FC Barcalona het afgelopen weekend heeft gedaan of laat eenvoudig zinnen of woorden voor je vertalen.

Het is slechts een deel van wat een Google Home mini kan. De functies gaan veel verder dan dat, je kan natuurlijk ook je favoriete afspeellijst afspelen met je stem. Gebruik de Google Home mini om je favoriete serie op te zetten, naar het nieuws te vragen of een podcast af te spelen. En zet de radio aan op je favoriete zender, gewoon door daar naar te vragen.

Alle functies van Google Home mini bedien je met je stem. Dus zonder je telefoon te hoeven pakken of achter je laptop te gaan zitten. Jouw assistent laat je nooit in de steek, en zal je altijd helpen om jou zoveel mogelijk tijd te besparen.

Met de mogelijkheden van de Google Assistent in de Home smart speaker kun je vanaf allerlei instructies geven. Kun je gesproken teksten opnemen, kun je de planning voor de dag nemen en meteen eieren toevoegen aan je boodschappenlijstje. Gewoon terwijl je bij de koelkast staat, met de deur in je hand. Geef door welke boodschappen je nodig hebt, zodat Google Home mini die vervolgens voor je klaarzet op je smartphone.

Gratis Google Home mini? Nu bij Dekbed-Discounter verkrijgbaar bij elke bestelling!

Met de mogelijkheden van Google Home mini kun jij TV streamen en het apparaat bedienen. Je kunt streamen naar je speakers en gebruik bakenvan multi-room audio. Functies die je opnieuw allemaal gewoon met je stem bedient, bijvoorbeeld als je net lekker onderuit bent gezakt op de bank. Houd een zak chips in de ene hand en een drankje in de andere, omdat je je smartphone eindelijk lekker op tafel kunt laten liggen en je al helemaal geen laptop of andere computer meer nodig hebt.

Wat een Google Home mini kan als je een smart home hebt wordt bovendien nog veel beter. Schakel de lampen aan of uit met je alleen je stem. En ga je naar bed? Met één commando doe je alle lichten uit, en die in de slaapkamer alvast aan. Bedien de verwarming met je stem om zo eenvoudig de temperatuur te veranderen.

Het zijn die unieke functies van Google Home mini die jouw leven een stuk makkelijker gaan maken. En leuker, dankzij de spelletjes die je kunt spelen. Dankzij de easter eggs die Google in de software verstopt heeft en natuurlijk dankzij het vermogen om anderen te verrassen. Of door je te laten verrassen, met wat er mogelijk is met deze slimme speaker en de Google Assistent.

Google Home mini reviews

Benieuwd naar Google Home mini beoordelingen? We hebben de Google Home reviews voor je doorgenomen en een aantal daarvan vertaald:

Design
“Erg mooi minimalistisch design, beschikbaar in verschillende kleuren. De Google Home mini past binnen elk interieur en valt niet heel erg op.”

Audioprestaties
“De geluidskwaliteit doet onder aan het niveau van de Google Home. Echter is de kwaliteit van het geluid bijzonder goed, verwacht alleen geen bass uit deze speaker.”

Smart home
“De koppelingen met slimme apparaten ging erg simpel. We merken dat de Google Home naarmate van gebruik steeds beter reageert. Vooral de lampen bedienen is een erg handige functie!”

Conclusie
“Google Home mini is een serieus goede slimme speaker met een leuk prijskaartje. Het apparaat is slim en een prima speaker, die de manier waarop we technologie gebruiken zal veranderen. Met de potentie om een smart home te bedienen lijkt er bovendien nog veel meer in het vat te zitten.”

We houden de Google Home mini reviews en beoordelingen natuurlijk goed voor je in de gaten. We zullen je steeds op de hoogte houden van recente ontwikkelingen, zodat je het beste beeld hebt van de prestaties van deze smart speaker.

Google Home mini kopen in Nederland

Wil jij een Google Home mini kopen? Je kunt die online bestellen, gewoon vanuit Nederland. Je kunt op die manier een Google Home in Nederland kopen, zodat je de manier waarop je technologie gebruikt volledig kunt veranderen. Laat de smart speaker van Google jouw leven veranderen. Laat je smartphone lekker liggen, berg je laptop of andere computer op en gebruik voortaan je stem.

Gratis Google Home mini? Nu bij Dekbed-Discounter verkrijgbaar bij elke bestelling!

Je kunt de Google Home online bestellen, zodat je die snel in huis hebt. Dé manier om gebruik te maken van de smart speaker met de Google Assistent in Nederland. Bestel direct, dan kun jij de Google Home kopen en bedien je al jouw technologie voortaan met je stem. Benieuwd naar de grotere versie: de Google Home?

Pre-order jouw Google Home mini nu bij Bol.com!

Koop bij bol.com