Google Home kopen

Google Home kopen

Google Home: wat is het, wanneer komt de smart speaker naar Nederland en wat kun je er allemaal mee? Drie belangrijke en veel gestelde vragen, waar we je graag antwoord op geven. We leggen je uit wat je kunt met de Google Home in Nederland en presenteren je reviews. Gebruik ze om zelf te ontdekken hoe deze slimme speaker jouw leven kan veranderen. Krijg de antwoorden op vragen die je stelt, gebruik je stem om dingen gedaan te krijgen, word stukken productiever en geniet nog meer van entertainment. Neem de controle over jouw smart home, waarmee je klaar bent voor de toekomst.

Pre-order jouw Google Home nu bij Bol.com!

Koop bij bol.com

Wat is een Google Home?

Wat is Google Home? Het is een slimme speaker waartegen je spreekt. Stel vragen, geef opdrachten en neem de controle over andere smart devices in huis. Het is een krachtige speaker voor thuis, met daarin de slimme Google Assistent. Begin met ‘Oké Google’ of houd de startknop ingedrukt. Stel je vragen, geef je opdrachten of bedien bijvoorbeeld je televisie en audio-installatie.

De voordelen van Google Home:

 • Krijg antwoord op al je vragen
  Vraag naar feiten, recepten, sportuitslagen en vertalingen.
 • Bedien jouw muziek
  Luister naar muziek, nieuws, podcasts, radio en meer.
 • Word stukken productiever
  Bel handsfree, neem je dag door of maak een boodschappenlijstje.
 • Geniet ontspannen van alle entertainment
  Kijk TV, stream muziek naar alle kamers en gebruik bluetooth.
 • Neem de controle over jouw smart home
  Bedien de lampen, thermostaat en slimme stopcontacten.
 • Verras en geniet
  Speel spelletjes, vind easter eggs of laat je verrassen door anderen in huis.

Ontdek de voordelen van Google Home en ontdek wat het is. Een smart speaker waarmee je iedere dag weer nieuwe functies en handige toepassingen ontdekt.

Wanneer komt de Google Home naar Nederland?

Benieuwd naar de Google Home Nederland release? Je kunt de smart speaker vanaf 24 oktober kopen in Nederland. Google doet dan de release van de Home in de Nederlandse taal, waardoor je bovendien gewoon in het Nederlands vragen kunt stellen en opdrachten kunt geven.

Je kunt vanaf de release jouw Google Home kopen in Nederland. Gewoon in onze eigen taal, om de speaker makkelijk in te stellen en gewoon in het Nederlands te gebruiken. De Google Assistent spreekt vanaf dat moment Nederlands, waardoor je daar ook op andere devices makkelijker gebruik van kunt maken.

Pre-order jouw Google Home nu bij Bol.com!

Koop bij bol.com

Google Home Kopen

Wat kan je allemaal met een Google Home?

De mogelijkheden van Google Home zijn eindeloos. Vraag de speaker naar het aantal inwoners van Nederland of laat je vertellen welke leuke musea je in de buurt kunt vinden. Krijg suggesties voor gezonde recepten, vraag wat je favoriete voetbalteam afgelopen weekend heeft gedaan of laat eenvoudig teksten voor je vertalen.

Het is slechts een deel van wat een Google Home kan. De functies gaan veel verder dan dat, bijvoorbeeld om veel makkelijker naar muziek en meer te luisteren. Gebruik de speaker om naar je favoriete muziek te luisteren, naar het nieuws te vragen of een podcast af te spelen. En zet de radio aan op je favoriete zender, gewoon door daar naar te vragen.

Alle functies van Google Home bedien je met je stem. Dus zonder je telefoon te hoeven pakken of achter je laptop te gaan zitten. Voortaan staat jouw slimme assistent altijd tot je beschikking, zodat je meteen kunt doen waar jij zin in hebt. En zodat je veel meer kunt doen, in minder tijd.

Met de mogelijkheden van de Google Assistent in de Home smart speaker kun je vanaf de bank echt handsfree bellen. Kun je gesproken teksten opnemen, kun je de planning voor de dag nemen en meteen een boodschappenlijstje maken. Gewoon terwijl je bij de koelkast staat, met de deur in je hand. Geef door welke boodschappen je nodig hebt, zodat Google Home die vervolgens voor je klaarzet op je smartphone.

Met de mogelijkheden van Google Home kun jij TV streamen en het apparaat bedienen. Je kunt streamen naar je speakers en gebruik bakenvan multi-room audio. Functies die je opnieuw allemaal gewoon met je stem bedient, bijvoorbeeld als je net lekker onderuit bent gezakt op de bank. Houd een zak chips in de ene hand en een drankje in de andere, omdat je je smartphone eindelijk lekker op tafel kunt laten liggen en je al helemaal geen laptop of andere computer meer nodig hebt.

Wat een Google Home kan als je een smart home hebt wordt bovendien nog veel beter. Schakel je verlichting uit, gewoon door de Google Assistent dat te vragen. En ga je naar bed? Met één commando doe je alle lichten uit, en die in de slaapkamer alvast aan. Bedien de thermostaat met je stem of schakel apparaten aangesloten op een slimme stekker met een spraakcommando uit.

Het zijn die unieke functies van Google Home die jouw leven een stuk makkelijker gaan maken. En leuker, dankzij de spelletjes die je kunt spelen. Dankzij de easter eggs die Google in de software verstopt heeft en natuurlijk dankzij het vermogen om anderen te verrassen. Of door je te laten verrassen, met wat er mogelijk is met deze slimme speaker en de Google Assistent. Wil je volledige lijst zien met functies van de Google Assistant, kijk dan op de pagina van Google zelf.

Bekijk hieronder de unboxing video van Google zelf:

 

Google Home reviews

Benieuwd naar Google Home beoordelingen? We hebben de Google Home reviews voor je doorgenomen en een aantal daarvan vertaald:

Design
“Puur esthetisch is Google Home stukken mooier dan de Amazon Echo. Het is een vriendelijker ontwerp dat bovendien compacter is, waardoor de speaker goed opgaat in z’n omgeving.”

Audioprestaties
“Google Home kan geen Hi-Fi set-up verslaan, maar biedt wel degelijk goede geluidskwaliteit. De speaker verslaat vergelijkbare bluetooth-speakers uit dezelfde prijsklasse en telt daar tal van slimme functies bij op.”

Smart home
“De potentie is goed, ook al is het nog niet mogelijk om alle slimme apparaten in huis te bedienen. We geven het nog even de tijd, waarin Google Home zich net als Amazon Echo in de VS kan ontpoppen tot een geweldige keuze om je smart home te bedienen. Toch valt er hier nog wat te winnen.”

Conclusie
“Google Home maakt z’n naam als smart speaker waar. Het apparaat is slim en een prima speaker, die de manier waarop we technologie gebruiken zal veranderen. Met de potentie om een smart home te bedienen lijkt er bovendien nog veel meer in het vat te zitten.”

We houden de Google Home reviews en beoordelingen natuurlijk goed voor je in de gaten. We zullen je steeds op de hoogte houden van recente ontwikkelingen, zodat je het beste beeld hebt van de prestaties van deze smart speaker.

Google Home kopen in Nederland

Wil jij een Google Home kopen? Je kunt die online bestellen, gewoon vanuit Nederland. Je kunt op die manier een Google Home in Nederland kopen, zodat je de manier waarop je technologie gebruikt volledig kunt veranderen. Laat de smart speaker van Google jouw leven veranderen. Laat je smartphone lekker liggen, berg je laptop of andere computer op en gebruik voortaan je stem.

Je kunt de Google Home online bestellen, zodat je die snel in huis hebt. Dé manier om gebruik te maken van de smart speaker met de Google Assistent in Nederland. Bestel direct, dan kun jij de Google Home kopen en bedien je al jouw technologie voortaan met je stem. Wil je een slimme speaker kopen? Wacht dan niet langer! Kijk voor meer informatie ook op de pagina van Google zelf!

Pre-order jouw Google Home nu bij Bol.com!

Koop bij bol.com